La Diputació obri la matrícula d'un complet curs online d'espanyol per a estrangers residents en la província

09 abr 2018

El departament d'Atenció al Resident de l'Ajuntament de  Xàbia informa a tots les persones interessades que la Diputació d'Alacant ha obert el termini per a inscriure's en un curs de castellà on-line dirigit a ciutadans estrangers.

Des de la regidoria que dirigeix Doris Courcelles indiquen que hi ha 500 places disponibles, que la inscripció és gratuïta i per a reservar una plaça cal enviar la fitxa d'inscripció (que pot descarregar-se en el següent enllaç http://www.ciudadanosextranjeros.es/cursosonline2018.php?lang=es) i el certificat d'empadronament a l'email ciudadanosextranjeros@diputacionalicante.es

Les places s'adjudicaran per estricte ordre de recepció de la fitxes d'inscripció.

Per a poder participar s'exigeix estar empadronat en un dels municipis de la província d'Alacant i tenir accés a un ordinador amb els requisits tècnics necessaris.

A causa del nombre limitat de places, es farà una prova de nivell durant la primera setmana  i s'exigirà a tots els alumnes que durant el primer mes realitzen un mínim de 10 hores de curs online.

La formació tindrà una durada aproximada de 8 mesos des del començament del curs. Entre els avantatges d'aquest curs és que l'alumne pot accedir al sistema estiga on estiga, les 24 h al dia, 7 dies de la setmana; es poden usar mòbils i tabletes  i sobretot, que s'adapta al nivell de cada alumne, personalitzant-ho en funció dels seus interessos i avanç.