Turisme proposa dues rutes per a aquesta Setmana Santa a Xàbia

26 mar 2018

El departament de Turisme de Xàbia ha programat per a aquesta Setmana Santa dues rutes amb les quals conèixer de forma amena el patrimoni i la història local.

La primera és el Divendres Sant (30 de març) al matí en el Centre Històric i porta el títol “El Tresor de Xàbia”. De caràcter teatratlizat, estarà guiada per un grup d'actors que aniran presentant a personatges com un arquitecte del segle XV, un místic del XVI, un alcalde i un home de negocis del XIX, soldats francesos, fantasmes, guerrillers i pirates

La ruta és en castellà i pensada per a gaudir en família. Té un preu de 8 euros per als adults, 4 euros per a xiquets i xiquetes majors de 8 anys.

Les inscripcions es realitzen en les oficines de turisme (telf. 965794356).

El dissabte 31 de març es proposa una excursió senderista per la vall del Montgó en la qual conèixer una olivera mil·lenària i algunes de les ermites denominades “de conquesta”. De nivell molt fàcil, començarà a les 10 hores en l'ermita del Pópul (en la carretera a Jesús Pobre).

En aquest cas, la inscripció té un preu  de 6 euros per a adults, tres per a xiquets i és gratuïta per a menors de 8 anys.