Nou curs gratuït per al comerç de Xàbia sobre video màrqueting

22 mar 2018

La regidoria de Foment Econòmic i Creama Xàbia han programat per a la setmana vinent un nou taller gratuït per a recolzar al xicotet comerç a extraure tot el potencial a la promoció en el mitjà digital. Es tracta del curs pràctic sobre video marketing i youtube, que impartirà l'ADL tecnològic les vesprades del dilluns 26 i dimecres 28 de març.

Igual que tota aquesta línia formativa, l'assistència és gratuïta i les classes s'impartiran en l'aula de formació que té el Creama en l'edifici municipal del Portal del Clot en horari de 15:00 a 17:30 hores per a tractar de compatibilitzar-ho amb l'horari habitual d'atenció al públic en els comerços.

Els assistents podran aprendre nocions bàsiques i tècniques per a poder crear els seus propis vídeos amb els quals promocionar-se en les xarxes socials i les claus per a ser un “youtuber” d'èxit. Els interessats a reservar-se una plaça o ampliar informació poden inscriure's cridant al telèfon 965794266 o en el següent enllaç: https://gestionandote.com/tipo_formacion/curso-practico-video-marketing-y-youtube/9488