L'alcalde de Xàbia convoca una reunió dirigida a tots els comerciants del Centre Històric

16 mar 2018 Serà el dijous -22 de març- a les 20’30 hores en el Centre Social

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, convoca al comerç del Centre Històric –tant als associats a Xàbia Històrica com als qui no formen part d'aquesta agrupació- a una reunió en la qual els informarà de les accions que està impulsant l'Ajuntament en aquesta zona i avançarà els projectes en els quals s'està treballant. La cita serà el dijous 22 de març, a les 20’30 hores en la cafeteria del Centre Social i servirà per a intercanviar idees i perquè els comerciants puguen fer arribar de forma directa al responsable municipal les seues opinions i necessitats. Hui mateix s'ha fet arribar aquesta convocatòria a la gerència de Xàbia Històrica i també es remetrà a tots els comerços inclosos en la base de dades de l'Administració Local.

Chulvi ha insistit que durant tots els anys que ha estat al capdavant de l'Alcaldia, les portes del seu despatx han estat obertes a qualsevol col·lectiu i en aquest cas concret ha reiterat la seua predisposició a la total col·laboració i al diàleg (ha recordat que mesos arrere ja va convocar a la junta de Xàbia Històrica per a parlar de la situació que travessa el Centre Històric).

“Som conscients que per al comerç d'avui no és senzill ni fàcil” però precisament per açò, ha insistit en la necessitat que Ajuntament, comerciants i veïns “anem de la mà” en el repte de posar en valor i fer atractius els espais urbans, sobretot si com en el cas del Centre Històric” tenen tant potencial”.