Jazz i teatre per al cap de setmana a Xàbia

12 mar 2018 També hi haurà un contacontes en el port

La programació d'oci de Xàbia té aquest cap de setmana una doble proposta en música i teatre dins dels cicles que impulsa la regidoria de Cultura.

A més, com és habitual, la programació comença amb una cita pensada per als més xicotets: el contacontes setmanal que aquest divendres, 16 de març, es desplaça a la Biblioteca de Duanes (a les 17’30 hores) amb la història “I jo, Què seré?”.

El mateix divendres, a les 20 hores, l'escenari de la Casa de la Cultura s'omple de jazz i ho fa amb una original proposta que té a la dolçaina com a instrument principal. Dolç Tab Jazz, un grup de la comarca liderat per Josep Alemany, presenta el seu nou projecte “Revisited”. El concert té una entrada de 5 euros que es podrà adquirir en aquest espai municipal a partir de les 18 hores.

La programació la completa una representació teatral la vesprada del dissabte 17 -a les 20 hores en la Casa de Cultura- dins del cicle Nits de Teatre.

Arriba l'obra Vittoria (en castellà) que reviu a una peculiar Ofelia, que farta de morir ofegada entre flors cada nit, rep la visita d'una combativa lady Macbeth que li ofereix solucions en el seu peculiar assortit de ganivets i punyals.

L'enfrontament entre les dues heroïnes shakesperianes és un espectacle musical dirigit per Rafa Cruz i amb text de Marc Rosich, ha sigut considerat com la millor obra de l'any i està protagonitzat per Stanislav Angelov (piano), Tina Gorina (soprano) i Gretel Stuyck (actriu). Després de l'obra, s'obrirà el debat amb el taller de l'espectador.

L'entrada, a cinc euros, es pot comprar en la Casa de Cultura a partir de les 18 hores.