“Com muntar una tenda online i no tornar-te boig”, nova conferència del cicle XàbiaTIC.

12 mar 2018 La xarrada és el dimarts 13 de març a les 20 hores en el Museu

Aquest dimarts, 13 de març, el cicle de conferències Xàbia TIC té una nova cita amb la xarrada “Com muntar una tenda online i no tornar-te boig”.  Com expliquen des del departament organitzador, baix aquest suggeridor títol s'abordarà un tema de candent actualitat com és el comerç electrònic i la possibilitat que tenen tots els empresaris i comerciants de passar del off a l'online.

La cita és a partir de les 20 hores en la sala de conferències del Museu Soler Blasco i en ella s'explicaren quins són els fonaments bàsics per a definir una correcta estratègia de comerç electrònic i portar amb èxit les regnes de la teua tenda online. A més s'abordaren casos d'èxit i bones pràctiques d'altres empreses del sector per a poder aprendre. Com sempre, aquesta acció formativa és d'accés gratuït.

Aquesta acció s'engloba en el projecte “Beachworking” que actualment s'està desenvolupant des de Creama Xàbia i que tracta d'impulsar les habilitats digitals i l'atracció de talent. En concret, Xàbia TIC (enfocada a les Noves Tecnologies i el Màrqueting Digital) va començar al novembre i se celebra sempre tots els segons dimarts de cada mes.