El torneig BBVA Future Vila de Xàbia torna amb el millor tennis

09 mar 2018 Aquest dissabte 10 de març arranca la fase classificatòria

El torneig BBVA Future Vila de Xàbia s'assenta en el municipi i aquest mes de març celebra la seua segona edició en les instal·lacions del Club de Tennis Xàbia.

El torneig creix fins a la categoria 25.000 dòlars (és la quantitat en premis) i mobilitzarà a un total de 64 joves tennistes a partir d'aquest dissabte 10 de març fins al dia 18, quan es viurà la final. L'alcalde, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Vicent Colomer, han participat aquest matí en la presentació de la competició al costat del president del torneig, Javier Ferrer, el  vicepresident del Club Tennis Xàbia, Guillermo Cardona, i Alberto Charro, director territorial Est de BBVA, principal sponsor del torneig.

Ferrer ha detallat les fases del torneig, que té la seua fase de classificació aquesta setmana i entre els jugadors inscrits (tots dins del TOP 500) té a figures com Iñigo Cervantes, Pablo Andújar, Pedro Martínez, Sumit Nagal, Marco Trungelliti, Bernabé Zapata, Sergio Gutiérrez, Javier Barranco, Raul Brancaccio i Sergi Pérez entre uns altres, així com el vencedor de la passada edició, l'Argentí Pedro Cachín.

El responsable de l'Escola de Tennis Ferrer ha destacat l'aposta tecnològica de la competició, que es podrà veure online a través de la web del torneig, i estrena també un sistema de seguretat amb càmeres de vigilància d'alta resolució per a lluitar contra la xacra de les apostes

L'entrada als partits és totalment gratuïta i a més de l'interès esportiu, enguany el públic té un altre motiu per a omplir les pistes ja que BBVA donarà un euro per cada assistent a la Fundació de l'Hospital Sant Joan de Deu que David Ferrer apadrina.

Des del Club de Tennis Xàbia, Guillermo Cardona ha donat veu a l'orgull de l'entitat per ser seu d'un esdeveniment esportiu de tal envergadura ja que ajuda al  seu objectiu que socis i veïns puguen gaudir d'activitats durant tot l'any.

Tant el regidor d'Esports, Vicent Colomer, com l'alcalde, José Chulvi, han assenyalat que aquest tipus de competicions serveixen per a promocionar l'esport i a Xàbia com a destinació amb una oferta diversificada i del que gaudir tot l'any.

Els responsables han agraït a organitzadors i sponsors la seua implicació i animat a tota la comarca al fet que assistisca als partits.

Finalment, Alberto Charro ha explicat que BBVA aposta per patrocinar aquest tipus d'esdeveniments perquè els valors que transmet l'esport, i en aquest cas el tennis, com la superació i l'esforç van en la mateixa línia que els de l'entitat i al mateix temps permetran als xabieros gaudir d'una setmana de tennis de gran nivell.