Xàbia ofereix tallers de bellesa gratuïts destinats a pacients d'oncologia

06 mar 2018 La iniciativa “Si et veus bé, et sents millor” comença aquest divendres

La regidoria de Sanitat i la junta local de l'associació espanyola contra el càncer (AECC) ofereixen a partir d'aquesta setmana una sèrie de tallers de bellesa gratuïts destinats a pacients d'oncologia. Baix el títol “Si et veus bé, et sents millor” s'han organitzat de forma quinzenal i alternant la seu entre la sala polivalent del Portal del Clot i la Biblioteca de Duanes. Comencen aquest divendres, 9 de març, en la sala polivalent a les 19 hores i les persones interessades poden inscriure's cridant al telèfon 663 302 643 de María Ferrer, ja que aquesta veïna i gran activista de la lluita contra el càncer és una de les principals impulsores de la iniciativa, tal com explica la regidora Pilar Zamora.

L'edil de Sanitat ha detallat que els tallers seran impartits per Salu Català, tècnic especialista en estètica oncològica i aplicada a la salut, amb gran experiència en aquest tipus de cures. Juntament amb María Ferrer han dissenyat un calendari de temàtiques que tractar: des de les cures estètiques per al pacient oncològic a uns altres de complements per a la imatge com a capells, mocadors o perruques, de ropigmentació reconstructiva per arèoles, celles i pestanyes (maquillatge correctiu), risoterapia o apoderament per a la malaltia  i sobre la sexualitat en el càncer.

No obstant açò, les expertes estan obertes a suggeriments i a incloure altres temàtiques que tinguen demanda.

La regidora de Sanitat espera que aquests tallers tinguen un gran acolliment i sobretot, contribuïsquen a injectar energia positiva a totes les persones que estan lluitant contra el càncer.