De qui depèn que la meua vida vaja bé?; nou taller de suport psicològic oferit pels Serveis Socials de Xàbia

01 mar 2018 Aquest curs és gratuït i s'impartirà entre abril i maig

La regidoria de Serveis Socials de Xàbia ha organitzat uns tallers de suport psicològic titulats “De qui depèn que la meua vida vaja bé?”. Seran impartits per la psicòloga María Grimalt, donant continuïtat al programa desenvolupat amb èxit aquests últims anys “Canviar per a Avançar”.

El curs es desenvoluparà entre abril i maig (dies 4,11,18, 25 i 26 d'abril i 2, 9, 16 i 23 de maig) i per a donar facilitats al màxim de persones interessades es realitzaran dos torns: de matí  de 10 a 12 hores i de vesprada de 19 a 21 hores, tots dos en les instal·lacions del Centre Social Municipal.

Com recorda la regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert, amb aquest taller es pretén crear un espai de reflexió i anàlisi personal sobre la influència de la crisi en aquelles persones especialment vulnerables o en risc d'exclusió social. La psicòloga els donarà eines per a identificar quins són els obstacles que els impedeixen avançar així com rutines adequades per a aconseguir els objectius que permeten el canvi.

El curs és gratuït ja que està subvencionat per l'Àrea de Benestar Social de la  Diputació Provincial.

Les persones interessades poden inscriure's a través de correu electrònic a: mariagrimalt@gmail.com o al telèfon 626 66 99 87 fins a cobrir la totalitat de les places.