Cultura programa per a aquest dissabte un teatre infantil amb les aventures de Julio Verne

28 feb 2018

La Casa de Cultura de Xàbia se submergeix aquest dissabte 3 de març en el fantàstic món de Julio Verne a través d'una sessió de teatre infantil programada pel departament de cultura. Es tracta de l'obra “El somni de Julio Verne”, aconsellada per a xiquets i xiquetes des dels 5 anys; un espectacle de Julio Martí Zahonero interpretada per Juanfran Sáez, Alberto Jiménez de Dios i Santiago Renard.

La representació serà a les 17’30 hores i les entrades, amb un preu de 3 euros, poden adquirir-se en la mateixa Casa de Cultura a partir de les 16’30 hores.

Els assistents podran conèixer la història del xicotet Julio Verne, que amb només nou anys és castigat després d'intentar escapar-se a bord d'una fragata. Al costat del seu germà Paul, viurà mil i una aventures en la golfa de la seua casa imaginant creuar els continents i els oceans amb l'ajuda dels objectes i andròmines abandonades que té al seu abast. I és que, tal com el seu pare li ha advertit, “a partir d'ara no viatjarà més que en la seua imaginació”.

Un espectacle visual i emotiu que aposta pels somnis i la il·lusió.

La programació per als més xicotets d'aquesta setmana en Xàbia es completa amb un contacontes gratuït el divendres a la vesprada -17’30 hores- en la Biblioteca del Port que acostarà la història de “Rosa Caramel”.