Xàbia rebrà aquest divendres al ciclista Juan Ayuso i les gimnastes Laura Escac i Aitana Martínez

28 feb 2018 Els tres joves esportistes van aconseguir els campionats d'Espanya en gimnàstica rítmica juvenil i ciclisme cadet

L'Ajuntament de Xàbia torna a obrir les seues portes per a celebrar títols dels seus esportistes més joves. Aquest divendres 2 de març, a les 20 hores, tindrà lloc en el saló de plens una recepció a tres atletes que en l'última temporada van aconseguir proclamar-se campions d'Espanya en les seues disciplines.

Es tracta de Juan Ayuso Pesquera, un ciclista de 15 anys que en 2017 -el seu primer any com a cadet - (milita en l'equip Ginestar-ULB Sports de Gandia) es va proclamar campió d'Espanya en les modalitats de contrarellotge i en ruta en el campionat de ciclisme escolar celebrat a Àvila. També es va fer amb dos títols autonòmics en aquestes mateixes modalitats, un palmarès que li va portar a ser seleccionat per a participar en els Jocs Olímpics de la joventut als quals finalment no va poder assistir després de patir una caiguda.

També un títol nacional en l'esport base tenen les dues gimnastes de Xàbia Laura Escac i Aitana Martínez, que en el Campionat d'Espanya Base de Conjunts es van fer amb el primer lloc Juvenil Base  al costat de les seues companyes del Club de Gimnàstica Rítmica de Dénia.

L'alcalde, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Vicent Colomer, traslladaran la seua felicitació als tres campions en un acte obert a familiars, amics i afeccionats a l'esport.