Teatre, cinema infantil i òpera per a aquest cap de setmana a Xàbia

22 feb 2018

Com cada cap de setmana, l'agenda a Xàbia arriba carregada de cultura tant per a adults com per als més xicotets de la casa. La programació comença el divendres a la vesprada amb el contacontes infantil que aquesta setmana és en el Museu Soler Blasco (17’30 hores) i acosta la història clàssica “El vestit nou de l'emperador”. Com sempre, és gratuït.

També el divendres a la vesprada nit (a les 20 hores), la Casa de Cultura acull una representació teatral dins del cicle Nits de Teatre. Aquesta setmana es podrà gaudir de l'obra “Benvingut a casa”, que explica com dos germans -Mar i Ernesto- es reuneixen per a desmantellar la casa familiar després de la mort de la seua mare i es troben amb la sorpreses que el seu pare, desaparegut fa 30 anys, torna a casa.  Les entrades, a cinc euros, es podran adquirir en la mateixa Casa de Cultura a partir de les 18 hores.

I el dissabte hi ha una nova cita amb el cinema familiar en valencià que programa gratuïtament la regidoria de Cultura en el cinema Jayan. A partir de les 17’30 hores es podrà veure la pel·lícula "Els Superherois", recomanada per a segon cicle de primària.

L'agenda cultural d'aquesta setmana la tanca l'òpera  "Il segreto di Susanna", que es representarà a partir de les 21 hores en l'església de Sant Bartolomé amb entrada gratuïta. És una obra còmica d'un sol acte amb música d’ Ermanno Wolf-Ferrari i llibret de Enrico Golisciani. La interpretaran Teresa Albero (soprano), Pedro Quiralte-Gómez (baritono-baix) i Jorge Dofí, amb direcció musical de Francisco Cholbi i adreça d'escena  a càrrec d'Imma Sancho.