Xàbia reprèn els tallers gratuïts de suport psicològic “Educant per a la felicitat”

20 feb 2018 Les classes seran una vesprada al mes en la Casa de la Cultura

El gabinet psicopedagògic municipal de Xàbia torna a programar els tallers “Educant per a la felicitat”, unes classes per a, utilitzant recursos i estratègies psicològiques, aprendre a ser més feliç, patir menys i  escollir una vida en la qual ser part de la solució i no del problema.

El taller, impartit per la psicòloga Marina Pardo, ja s'ha realitzat anys arrere amb gran èxit de participació. Aquest curs es desenvoluparà en sessions d'una hora de durada, distribuïdes una per mes (dimecres 21 de març, dimecres 11 d'abril i dijous 17 de maig) en la Casa de la Cultura de 19 a 20 hores.

En elles s'aprendrà com millorar la qualitat de les nostres relacions amb els altres,  gestionar les nostres emocions i adquirir eines eficaces per a resoldre els desafiaments inevitables de la vida. De caràcter gratuït sí es requereix inscripció, per la qual cosa les persones interessades han de registrar-se ben cridant al telèfon del Centre Social: 965794142 o 965790500 (Ext. 3800- 3805)  o per i mail a marina.pardo@ajxabia.org