La invasió zombi arriba a Xàbia de la mà de PlayJove

16 feb 2018 Aquesta activitat d'aventura per als joves serà dissabte que ve 24 de febrer

La regidoria de Joventut de Xàbia ha programat per al dissabte 24 de febrer una activitat d'oci alternativa que ha sigut proposada pels propis usuaris de l'espai municipal PlayJove. Es tracta de “Zombi Infection: L'epidèmia ha arribat a Xàbia”, una espècie de gimkana en la qual se simula una invasió zombi i en la qual els jugadors deuen superar unes proves per a descobrir la cura del virus i sobreviure. Parell açò disposaran d'un kit d'utensilis lliurat per l'organització al principi de l'activitat, que durarà al voltant de quatre hores en les quals  els joves viuran una història simulada d'intriga i terror en la qual el seu enginy, condicions físiques i habilitats mentals seran clau per a concloure amb èxit la missió.

El regidor Ximo Segarra ha explicat que es tracta d'una simulació d'un joc de rol en viu, una opció d'oci sana i divertida per als joves, ja que està prohibit per als jugadors consumir alcohol o les conductes violentes. Tindrà lloc a partir de les 19 hores als voltants de PlayJove, com la plaça de la Constitució, el parc Montaner, les instal·lacions de l'IES Antoni Llidó i la plaça Marina Alta. Els interessats a inscriure's (està dirigida a xics i xiques de 12 a 18 anys) poden fer-ho fins al divendres 23 de febrer en PlayJove. El preu és de 5 euros i inclou la motxilla amb avituallament i el kit de supervivència.

Segarra ha volgut agrair la col·laboració tant de l'IES Antoni Llidó com del grup juvenil de l’Escola de Teatre de Xàbia, així com dels voluntaris que ajudaran perquè tot discórrega segons el previst.

Aquesta és la primera experiència de Joventut amb aquest tipus d'activitats però el departament ja està preparant para després de l'estiu altre joc similar però dirigit als majors d'edat.