Xàbia estrena el Circuit a Peu de la Marina 2018 amb l'I Memorial José Albi

15 feb 2018 La carrera és el diumenge 25 de febrer i la inscripció ja està oberta

El club d’Atletisme Llebeig ha presentat hui la 29º Volta a Peu de Xàbia, la que és la primera carrera del Circuit a Peu de la Marina i que des d'enguany passa a cridar-se Memorial José Albi com a homenatge al jove membre del club que va morir en el fatídic accident ciclista ocorregut el maig passat a Oliva.

La competició se celebrarà diumenge que ve 25 de febrer, amb eixida a les 10 hores des del Palau d’Esports. També hi haurà proves per a xiquets que es disputaran  a partir de les 12 hores.

La carrera de Xàbia, amb un recorregut de 10 quilòmetres, discorre paral·lela al litoral per l'1er Muntanyar, Arenal i 2º Muntanyar, arribant a la Caleta i tornant al punt d'eixida. És un recorregut pràcticament pla i amb vista al mar, la qual cosa la converteix en molt atractiva i popular pels afeccionats a l'atletisme. De moment ja hi ha uns 600 participants i la inscripció segueix oberta fins al 23 de febrer en la web www.somesport.com amb un preu de 5 euros (la dels xiquets és gratuïta).

Hi haurà trofeus per als primers classificats de cada categoria i al primer local, així com samarretes commemoratives (amb disseny de Madelane Powell) per als  primers 1.600 corredors que arriben a meta.

Tant des del club com el regidor d'Esports, Vicent Colomer, han animat als afeccionats a l'esport a participar en aquesta carrera i sumar-se així a l'homenatge del Llebeig a José Albi, qui des dels 11 anys formava part del club i va perdre la vida fent esport, la qual cosa més li apassionava.