Art plàstic, dansa, música i teatre per als afeccionats a la Cultura aquest cap de setmana a Xàbia

14 feb 2018

El cap de setmana arriba de nou a Xàbia carregat de cultura. Com és habitual, la programació obri el divendres amb un contacontes infantil, que aquesta setmana serà en la Biblioteca de Duanes (a les 17’30 hores) i explicarà la història d'unes “Certes Titelles”. La vesprada seguirà amb art plàstic, ja que les sales municipals renoven exposicions. Una d'elles la signatura Dennys Santos, un artista plàstic independent nascut a Cuba i actualment establit a Xàbia. La mostra “De mis raíces africanas” es podrà visitar en la Casa del Cable divendres, a partir d'aquest divendres 16 de febrer. La inauguració és a les 20’30 hores.

L'altra exposició, que obrirà també el divendres a les 19’30 hores en el Centre d'Arts Lambert,  és “Pell de fusta”, una mostra col·lectiva dels artistes plàstics María Casado i Joan Roselló. Aquests dos artistes plàstics vinculats a l’ Escola d’Arts Experimentals A. Vives de Gata de Gorgos presenten intervencions plàstiques i escultures realitzades amb elements quotidians i de la naturalesa.

Per als afeccionats a la  música i la dansa, la cita del divendres és en el saló d'actes del Conservatori Professional, a partir de les 20 hores amb l'espectacle “Elisabetta”, un original duo de ballarina i violinista basat en la història d’Elisabetta Premazore, el gran amor del compositor italià Giuseppe Tartini. L'entrada, amb un preu de 5 euros, pot comprar-se aqueixa mateixa vesprada en el Conservatori a partir de les 18 hores.

La setmana no acabarà sense una cita amb el teatre. Aquest dissabte, a les 20 hores, arriba a la Casa de la Cultura la representació d’ “Azerbaijan” obra de l'autora valenciana Mertxe Aguilar i interpretada per la pròpia Aguilar i Pau Gregori que parla sobre els abismes de la parella i la falta d'amor. Les entrades, també a cinc euros, es poden adquirir a partir de les 18 hores també en la Casa de Cultura.