Xàbia acull una jornada de l'Agència Valenciana de Turisme per a promoure la campanya “hospitalitat mediterrània”

08 feb 2018 La reunió amb professionals del sector turístic és el dimarts 13 de febrer a les 19 hores

L'Agència Valenciana del Turisme ha encetat la campanya “Contagia la teua hospitalitat”, una iniciativa dirigida a recordar i promoure el caràcter obert, inclusiu i amigable de milers de prestadors de serveis turístics de la Comunitat Valenciana i de la pròpia societat.

En el marc de la campanya, s'ha dissenyat el programa Hospitalitat Mediterrània, un projecte avantguardista de transformació del model de creixement turístic de la Comunitat, que es compon d'accions de divulgació, sensibilització,  conscienciació i formació. L'AVT presentarà aquest projecte a Xàbia dimarts que ve, 13 de febrer, a les 19 hores en una reunió oberta en la sala de conferències del Museu Soler Blasco.

S'espera que assistisquen professionals del sector turístic, com a hotelers, restauradors, comerciants o personal que directa o indirectament tracta amb els turistes i són la cara visible del municipi davant ells. Se'ls vol fer conscients que són part essencial perquè la Comunitat siga un de les destinacions preferides per al visitant i per tant és vital que el seu comportament siga positiu, ajude a que les persones se senten bé i confiats, a més de ser exemple de conservació del nostre entorn i costums.