Aquest divendres, havaneres a Xàbia de la mà de “Les Anxovetes”

29 ene 2018 El recital és a les 20 hores en la Casa de Cultura

Seguint amb les estrenes culturals d'aquest mes, el divendres -2 de febrer- arranca a Xàbia el nou cicle “Els Colors de la Música”, set actuacions que es repartiran durant els pròxims mesos i que acosten al públic local gèneres musicals tan variats com a xicotets recitals o l'Opera.

El primer concert estarà protagonitzat per les havaneres més clàssiques. Les intèrprets seran “Les Anxovetes”, tres cantants que s'acompanyen amb música de guitarra i contrabaix i que ofereixen un repertori amb els temes més tradicionals.

El recital és aquest divendres, 2 de febrer, a partir de les 20 hores en la Casa de Cultura. L'entrada té un preu de 5 euros i pot adquirir-se dues hores abans en el mateix lloc.

Dins d'aquest cicle també es podrà gaudir del duo de ballarina i violí de la Companyia dell Anima (16 de febrer), l'opera Il Segreto di Susanna (24 de febrer), de la pianista Marta Espinós (24 de març), el conjunt instrumental Ars Futura (21 d'abril), del xou didàctic The Ministrel Xou (18 de maig) i d'un duetto de piano i baríton (26 de maig). Cada actuació tindrà un escenari diferent.