El comerç local de Xàbia reparteix entre els seus clients 3.500 euros en premis

15 ene 2018

Les associacions de comerciants Xàbia Històrica i Xàbia Port han lliurat avui xecs regal per valor total de 3.500 euros als clients que han participat en les seues campanyes de nadal.  En l'acte han estat representades ambdues associacions i el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, qui ha felicitat als guanyadors pels premis i per ajudar amb les seues compres al manteniment del comerç local, que tanta vida dóna als municipis.

Els agraciats amb els premis majors, per valor de 500 euros, han sigut Natalia Cholbi, Stephan Fremeijer i Maarten Brunsting, sent els altres premis dos vals de 250 euros i 15 de cent euros.

En l'acte d'avui també s'han lliurat els guardons als guanyadors dels concursos d'aparadors nadalencs; En el cas de Xàbia Històrica el primer lloc ha sigut per a la Faltriquera. Indumentària Tradicional, el segon per a AzulMarino roba, calçats i complements i el tercer per a la tenda de moda INSIEME, reconeixent amb a accèssits als aparadors de la Tallarina i Farmàcia Espinós.

En el port, el millor aparador d'aquestes festes ha sigut el de perfumeria-llenceria Borja i el millor racó de restaurant el decorat per Duplex Bar Bacoa.