Xàbia mostra les claus del màrqueting amb l'estratègia de Leo Messi com exemple

15 ene 2018 Demà dimarts, la consultora Ana Blat ofereix una conferència en el Museu

És també Leo Messi un gurú de l'estratègia de Màrqueting?... amb aquest suggeridor títol, el departament de Foment Econòmic de Xàbia reprèn demà dimarts 16 de gener el cicle de conferències XàbiaTIC. La xarrada, amb assistència gratuïta, està prevista en el Museu Soler a les 20 hores.

En aquesta ocasió serà Ana Blat, prestigiosa consultora de Màrqueting, la que faça una aproximació a les bones pràctiques  i secrets de la seua experiència professional en empreses tan conegudes com Balearia, Gabol, Dulcesol, Carmencita... i, com no, de desvetlar quina és l'estratègia de màrqueting que duu a terme el futbolista Leo Messi.

La conferència forma part d'un cicle sobre noves tecnologies que se celebra els segons dimarts de cada mes. A més, és una de les accions estratègiques que integren el projecte "Xàbia, capital del Beachworking" que el seu objectiu és aconseguir que el nostre municipi siga pioner a atraure "talent digital".

El regidor de Promoció Econòmica, Cesc Camprubi, s'ha mostrat satisfet amb l'evolució que han tingut les diferents accions realitzades dins d'aquest projecte i comentat que aquest cicle “és una de les novetats que, de la mà del Adl tecnològic de Creama Xàbia,  tenim per a aquest 2018”, a més de seguir apostant per les trobades "Beers and Bytes", que la seua 8ª edició serà el pròxim 31 de gener.

“Amb totes aquestes accions es pretén motivar als nostres emprenedors i empresaris, així com facilitar-los que coneguen les bones pràctiques d'altres empreses”, ha afegit Camprubí, qui ha avançat que en breu s'informarà dels nous cursos i esdeveniments que estan preparant des del seu departament relacionats amb les Noves Tecnologies.