Els Reis Mags tornen aquest divendres a Xàbia

03 ene 2018 Arribaran al port de Xàbia a les 17 hores en una barca de pesca

Fidels a la seua tradició, els Reis Mags d'Orient han anunciat que divendres que ve, 5 de gener, visitaran Xàbia per a saludar als xiquets i xiquetes del municipi i repartir els seus regals als qui li'ls /els hi han guanyat.

Melcior, Gaspar i Baltasar han anunciat la seua arribada a les 17 hores. Com és el seu costum vindran embarcats en barques de pesca i escortats pels seus sèquits. A Xàbia els preparen una gran rebuda i molts veïns estan disposats a acompanyar-los en les seues cavalcades, entre ells, festers de la Junta Local de Moros i Cristians, del centre eqüestre Tirasset, de les comissions del Loreto i Fogueres de Sant Joan, així com els quintos del 2018.

El regidor de Festes, Antonio Miragall, ha avançat que els reis es mouran per Xàbia en carrosses i que la cavalcada tindrà animació a càrrec de personatges infantils, un pessebre vivent, música tradicional i de batukada, així com balls a càrrec de grups de l'Estudi En Dansa i del Club de Gimnàstica Rítmica Xàbia.

Els Reis arribaran al port i faran una volta per Duanes, fent una primera parada en l'avinguda Jaume I perquè els més xicotets puguen pujar a saludar-los.

Després, sobre les 19 hores, reprendran la seua visita pel municipi des de l'Asil Hermanos Cholbi per l'avinguda Juan Carlos I, Ronda Nord i Príncep d'Astúries fins a arribar a la placeta del Convent, on faran una altra parada per a saludar als més xicotets abans de començar el seu treball de repartiment de regals i partir cap a una altra població.