Xàbia ofereix una festa nadalenca als majors usuaris del servei d'ajuda a domicili

13 dic 2017 Serà el dimarts 19 de desembre a la vesprada en el Centre Social

L'àrea d'atenció al major, integrada en el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia, ha preparat juntament amb l'empresa Asistenzia una festa de nadal per a tots els usuaris del Servei d'Ajuda a domicili (SAD) i els seus familiars. Serà el proper dimarts 19 de desembre a la vesprada (a partir de les 16 hores) en la cafeteria del Centre Social.

Tal com expliquen des de la regidoria que dirigeix Pepa Gisbert, la intenció és compartir una vesprada entranyable, gaudir d'un berenar compartit amb productes típics de la zona i divertir-se junts amb activitats com a tallers de risoterapia o de danses del món.

A més, l'equip municipal d'atenció al major aprofitarà per a presentar el projecte d'acció comunitària “Radars” en el qual està treballant i que s'implantarà en el nostre poble el pròxim 2018. Aquest pla està especialment dedicat a les persones majors, amb l'objecte de prevenir l'aïllament i la solitud, així com fomentar un envelliment actiu a través de diferents accions i d'un voluntariat específic que promoga vincles entre la població major.