El Cívic Punt de Xàbia es muda al costat de l'oficina de turisme de l'Arenal

12 dic 2017 El local municipal realitzarà una festa nadalenca el pròxim 27 de desembre

El Cívic Punt de l'Arenal, un espai que va obrir l'Ajuntament fa quasi cinc anys per a dinamitzar socialment el barri, canvia de seu i s'instal·la en un local de propietat municipal. A partir d'ara les seues dependències estan en el carrer Saint Tropez, a l'altura de l'encreuament amb l'Avinguda del Pla i al costat de l'Oficina de Turisme.

La regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert, ha avançat que per a presentar la nova seu a usuaris i veïns s'ha preparat una festa nadalenca el matí del dimecres 27 de desembre (d'11 a 14 hores) amb atraccions inflables i jocs per a xiquets i xiquetes.

No obstant açò, el Cívic Punt té abans una altra activitat lúdica programada. És aquest dimecres, 13 de desembre a la vesprada i està especialment enfocada per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Es tracta del taller educatiu “plantes que es mengen” i com sempre, es fa pensant en la integració social i educativa dels més xicotets del barri.

Ja al gener es reprendran els teatrets amb el conte teatralitzat “ El gegant del Romaní” programat el dimecres 17 de gener a les 17 hores.

El Cívic Punt és, a més d'un lloc per als xiquets, una oficina de l'administració local des de la qual es vol crear sentiment de barri i en la qual els veïns poden reunir-se o mostrar les seues inquietuds i ser escoltats. La regidora de l'Arenal, Pilar Zamora, atén setmanalment en aquesta oficina.