Xàbia proposa a xiquets i adolescents unes vesprades de vacances repletes d'oci amb el Nadal Jove Esportiu

11 dic 2017 L'activitat és gratuïta i se celebrarà del 27 al 30 de desembre en el Palau d’Esports Miguel Buigues

Les regidories de Joventut i Esports de Xàbia uneixen esforços un any més per a donar l'oportunitat a xiquets i joves del municipi de gaudir d'unes vesprades de vacances repletes d'oci sa i esport de forma gratuïta i sense haver de desplaçar-se. Un any més (i van 12) arriba al Palau d’Esports Miguel Buigues el Nadal Jove-Esportiu, quatre jornades plenes de tallers i entreteniment per a totes les edats que se celebrarà del dimecres 27 al dissabte 30 de desembre.

El regidor de Joventut, Ximo Segarra, ha detallat que el palau obrirà de 16’30 a 20’30 hores amb propostes que abasten des de rocòdrom, tirolina o zona de ball a inflables a la ludoteca per als més xicotets. Com a novetat, ha apuntat Segarra, s'habilitarà un àrea de realitat virtual amb ulleres 3D i simuladors.

També amb l'ajuda dels clubs de Xàbia, ha afegit l'edil d'Esports, Vicent Colomer, hi haurà opció de practicar karate, judo, jocs de raqueta, gimnàstica rítmica, tir amb arc, bàsquet, futbol, hoquei, rugbi o patinatge.

En total, hi haurà entre 25 i 30 monitors controlant les diferents zones d'oci, un speaker animant l'ambient i servei de cafeteria per als quals vulguen berenar oferit per una filà dels moros i cristians.

Tots dos regidors han agraït a tots els clubs que participen en aquesta activitat que és sempre un èxit en el nadal de Xàbia. No en va, cada any passen unes 500 famílies a les vesprades de Nadal Jove Esportiu, una completa oferta d'oci totalment gratuïta i amb opcions per a xiquets i xiquetes des dels pocs mesos fins als 17 anys.