L'Ajuntament de Xàbia renova el seu recolçament a les associacions de comerciants de Duanes i Casc Històric, l'Associació de Restauradors i ISVH

04 dic 2017

Xàbia. Dilluns, 4 de desembre de 2017. L'Ajuntament de Xàbia ha renovat este matí els convenis amb les associacions de comerciants Xàbia Port i Xàbia Històrica, per valor de 13.000 i 30.000 euros respectivament. L'alcalde, José Chulvi, ha signat el compromís amb els seus presidents, Cande Ros i Juan Planelles, amb l'objectiu de recolçar totes aquelles iniciatives que contribuïsquen a la dinamització comercial i cultural d'estos dos nuclis. També ha estat present el regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí.

A més, s'ha renovat el conveni de 5.000 euros amb l'Associació de Restauradors de Xàbia (A.R.X), representada per la seua junta directiva, que presidix José Manuel Piña, per tal de dur a terme accions de promoció, difussió i millora de la oferta gastronòmica del nostre poble.

Per últim, la Asociación de Vecinos Hispanófilos, presidida per Erich Brenner, ha signat un conveni per valor d'uns altres 5.000 euros que destinarà a tasques de prevenció i vigilància forestal. En esta signatura ha estat també present la regidora de Seguretat, Pepa Gisbert.