PlayJove compleix un any com un espai a la mesura dels joves de Xàbia

01 dic 2017

L'espai municipal Play Jove, gestionat pel departament de Joventut, compleix demà un any des de la seua apertura convertit ja en una seu fixa per a molts joves del municipi.

El regidor Ximo Segarra ha valorat molt positivament l'acolliment d'aquesta àrea situada en la plaça de la Constitució en la qual els adolescents tenen nombroses opcions d'oci i serveis del seu interès com el de wifi. A més, compten amb altres dotacions esportives per a gaudir a l'aire lliure en la mateixa plaça, com són canastres de bàsquet o porteries de futbol.

Segarra ha recordat que PlayJove està obert tots els dies d'entre setmana (de dilluns a divendres des de les 17’30 a les 20’30 hores), amb una mitjana diària d'uns 30 usuaris. Els dissabtes que obri (un al mes) ho fa amb activitats més especials i el nombre d'interessats puja fins al mig centenar de mitjana. Entre les propostes que han pogut gaudir en aquest primer any estan campionats de futbolí, de Fifa, pingpong, MC’s (música rap) o bottle flip challenge.

El regidor ha explicat que aquestes activitats es preparen seguint els suggeriments dels propis joves, que també han tingut molt a veure en les últimes inversions com la compra de més jocs de taula clàssics o la creació d'un espai de ball. “La intenció és oferir-los un espai a la seua mesura, en el qual se senten còmodes” ha assenyalat l'edil.

En aquest sentit, Play Jove està en contínua adaptació i de cara al pròxim any, a més d'oci, també oferirà un espai per a l'estudi.