Xàbia inaugura desembre amb música

28 nov 2017 El dissabte se celebrarà el concert gratuït del Ensemble Brass Academy

El primer cap de setmana de desembre té dues cites amb la música a Xàbia. Aquest dissabte dia 2, a partir de les 21 hores i en l'església de Sant Bertomeu arriba el Ensemble Brass Academy d'Alacant, un potent conjunt de metalls (trompetes, trompes, trombons, bombardinos i tubes) que reuneix als millors estudiants de l'acadèmia. El concert, que té entrada gratuïta gràcies al patrocini de la Diputació d'Alacant, proposa un variat repertori i estarà dirigit pel trompetista austríac Rudi Korp.

També aquest cap de setmana, la Coral Clàssica Javiense ofereix el seu tradicional de Nadal al costat de l'Orquestra de la Marina Alta. És el diumenge dia 3 a les 16’30 hores i en l'església de Loreto. L'agrupació coral interpretarà la segona meitat del conegut Oratori de Nadal  de J.S. Bach sota la direcció del director i fundador de la OMA, Francesc Estévez, mentre que la direcció musical del cor estarà a càrrec de la seua actual directora, Asunción Tarrasó". El recital té un preu d'entrada de 15 euros.

Recordar també que el cap de setmana cultural comença en la vila el divendres a les 20 hores i en la Casa de Cultura es presentarà el poemari Versos (per)versos de Salvador Bolufer amb un acte que inclourà el recital d'alguns dels seus poemes i en el qual intervindran el propi autor del llibre i la guitarrista Cristina Seguí, Cèsar Monzonís i l'escriptora de Xàbia Pepa Guardiola.