L'Ajuntament de Xàbia també renova el seu suport econòmic a Amadem i Aprosdeco

20 nov 2017

L'Ajuntament de Xàbia ha renovat aquest matí els convenis amb les associacions Amadem (l'ONG per la Salut Mental en la Marina Alta) i Aprosdeco (Associació Pro Deficients Psíquics de Dénia i Comarca), completant així el seu suport econòmic a les principals associacions d'àmbit comarcal que treballen en suport o per a la integració de diferents col·lectius amb discapacitats físiques, psíquiques o que han patit algun tipus d'addicció.

L'alcalde, José Chulvi, ha signat dues noves ajudes d'1.000 euros respectivament davant les representants de les associacions i l'edil de Serveis Socials, Pepa Gisbert.

Aprosdeco, que compta amb al voltant de 60 usuaris, gestiona un centre ocupacional en La Xara i dos habitatges tutelats ocupats per persones que tenen una discapacitat psíquica però que amb la supervisió de monitors, porten una vida autònoma.

Per la seua banda, Amadem, ofereix suport i assessorament a persones amb malaltia mental i als seus familiars, per a així millorar la seua qualitat de vida. Al llarg de l'any organitzen diferents programes i tallers.

Aquest mes, el Consistori ja va renovar també els convinguts amb l'Associació de Persones amb Discapacitat de la Marina Alta (ADIMA) i l'Associació Comarcal Marina Alta d'Ajuda al Drogodependiente (ACOMAD).