Presentació a Xàbia de el “Diari de Sotaia” de Joan Pellicer

07 nov 2017

Aquest dimecres, 8 de novembre, es presenta a Xàbia “Diari de Sotaia” de Joan Pellicer, un llibre que recopila la gran recerca del etnobotànic dels sabers populars relacionats amb  la flora i la vegetació valencianes. En aquesta publicació es pot trobar perfectament documentat l'ús tradicional de les plantes en el nostre país, fruit de les seues incomptables eixides al camp, entrevistes personals i el seu vast coneixement de la medicina popular, la literatura i els mites clàssics.

La cita cultural és a les 19 hores en l’Espai d’Art Lambert i intervindran Xavier Serra, director de la col·lecció Moment Memorialística (de l'Institut Alfonso el Magnànim) i Jorge Cruz Orozco, conservador del Museu Valencià d’Etnologia.

La presentació d'aquest llibre complementa a la mostra que hi ha instal·lada en aquesta mateixa sala municipal sobre Joan Pellicer, amb fotografies, objectes i documentació de l'arxiu personal del que es considera com l’ etnobotànic valencià més rellevant de la història recent.