Amjasa trau a licitació el pla anual de renovació de comptadors i els tractaments de bioseguretat dels seus dipòsits

02 nov 2017

El consell d'administració d’Amjasa  s'ha reunit avui i ha aprovat dues licitacions públiques destinades a compra de subministraments i manteniment de les seues infraestructures hídriques. Una d'elles és per a l'adquisició de comptadors d'aigua per al pròxim 2018, seguint així amb el pla de renovació de tot el parc que es va marcar anys arrere i que plantejava reposar 3.000 comptadors cada exercici.  L'empresa municipal ha autoritzat uns plecs tècnics i administratius per a aquesta gran compra, per a la qual es reserva un pressupost d'eixida de 203.252 euros.

L'altra licitació és per a la neteja i tractaments de desinfecció dels dipòsits que requereixen de tractaments de bioseguretat, seguint així les directrius del programa de vigilància sanitària de l'aigua de consum humà en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana. La mercantil busca una empresa especialitzada en aquestes neteges i proposa un pressupost d'eixida de 102.400 euros.

Les dues contractes, els detalls tècnics de les quals es poden consultar en la web www.amjasa.com es publicaran en breu en el Butlletí Oficial de la Província i des d'aqueix moment hi haurà 15 dies naturals per a presentar les ofertes.

En el Consell d'avui, el gerent ha presentat també un informe en el qual es proposa el pla d'obres per a aquest hivern, amb un pressupost total de 100.000 euros i que són la renovació de l'estació d'impulsió en el camí Els Valls, les canonades dels carrer Avellaner i Metge Bover, la renovació de la segona fase de la xarxa en el camí Verderol i la connexió entre el Llac Como i el camí Sabatera. També es preveu instal·lar cabdalimetres sectorials en quatre punts de la xarxa. Totes són executades per empreses locals.