Els festers de Xàbia trien aquest dissabte a les màximes representants de les Fogueres 2018

17 oct 2017 La gala és a les 22 hores en el Palau d’Esports i part de la recaptació es destinarà a l'associació de lluita contra el càncer

Les Fogueres de Sant Joan del 2018 comencen ja a prendre forma a Xàbia i una de les principals cites és l'elecció de la reina i les seues dames així com dels presidents de la quintà per part dels festers de l'any.

La votació i nomenament dels principals protagonistes de la festa, així com el sorteig dels càrrecs infantils i la Comissió Juvenil, serà aquest dissabte 21 d'octubre en una gala que se celebrarà en el Palau d’Esports Miguel Buigues Andrés.

Tal com explica el regidor de Festes, Antonio Miragall, la vetlada començarà a les 22 hores i a més de l'acte protagonitzat pels festers hi haurà una desfilada de moda en el qual participen comerços locals i una actuació de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Xàbia.

L'entrada, que es podrà comprar en taquilla, té un preu de 10 euros i part de la recaptació es donarà a l'Associació local de lluita contra el càncer.