El psicòleg especialitzat en educació infantil Vicenç Arnaiz ofereix una conferència a Xàbia

10 oct 2017 La xarrada és el proper dilluns 16 d'octubre en la Casa de la Cultura

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Xàbia ofereix el proper dilluns, 16 d'octubre, una conferència especialment dedicada a pares i mares a càrrec del prestigiós psicòleg i director del Servei d'Atenció Primerenca de Menorca, Vicenç Arnaiz.

La xarrada titulada “Els infants de hui, noves realitats, noves dificultats i noves oportunitats” començarà a les 19 hores en el saló d'actes de la Casa de Cultura i tindrà entrada lliure fins a completar aforament.

Nascut en 1952 a Ciutadella (Menorca), Arnaiz està llicenciat en Psicologia i ha treballat quasi sempre en l'àmbit de l'educació infantil. Des de 1988 treballa en l'Equip d'Atenció Primerenca de Menorca i és col·laborador habitual de revistes educatives d'àmbit estatal, a més d'oferir cursos, ponències i seminaris centrats en l'àmbit de l'afectivitat i el sofriment dels xiquets i xiquetes, les oportunitats de la vida familiar, el sentit i els objectius de l'educació, etc. També és col·laborador habitual en les diferents revistes educatives de l'Estat i pertany al consell d'adreça i al consell assessor de les revistes Guix d'infantil i Aula.

La regidora d'Educació, Montse Villaverde, ha animat a mares i pares a assistir a aquesta interessant conferència en la qual podran aprendre algunes pautes per a una bona criança.