Reciclar a Xàbia, demà té premi

28 sep 2017

La campanya autonòmica “recicla els teus aparells” recorre aquest divendres Xàbia per a conscienciar a la població i arreplegar aparells elèctrics i electrònics en desús de menys de 20 centímetres. Es tracta d'una activitat de la Conselleria de Medi ambient que informa  com reciclar correctament aquest tipus especial de residus, al mateix temps que tracta de sensibilitzar sobre l'alt grau de contaminació que provoca el dipositar-los en els contenidors convencionals.

Està previst que els informadors, que estaran identificats amb la imatge de la campanya i es desplaçaran a bord de bicicletes amb remolc, estiguen a partir de les 10 hores als voltants de l'Ajuntament i Mercat Municipal; a les 11 per la zona de supermercats d'Avinguda Trenc d’Alba, de 12 a 14 en la placeta del Convent i a la vesprada en l'avinguda Jaume I del port.

Amb la finalitat d'incentivar el reciclatge es lliuraran premis in situ als veïns que dipositen els seus aparells en els remolcs habilitats i entre tots els participants se sortejarà un IPad.

La campanya es va estrenar l'any passat en diverses poblacions valencianes aconseguint arreplegar més de  3 tones de residus elèctrics.