Xàbia reprèn les trobades entre emprenedors “beers & bytes”

26 sep 2017 El departament de Foment Econòmic segueix apostant pel concepte de el “beachworking”

El departament de Foment Econòmic de Xàbia reprèn a partir d'aquesta setmana les cites pensades perquè els emprenedors i empresaris consolidats del municipi es coneguen i teixisquen relacions profitoses. Aquest dimecres 27 de setembre tornen les trobades “Beers & bytes” (la quedada és a les 20 hores en el Khandala, en el passeig David Ferrer) i en aquesta ocasió s'ha contactat amb tres emprenedors locals perquè exposen la seua experiència i expliquen les seues millors pràctiques empresarials i com utilitzen les noves eines que els proporciona l'actual món tecnològic.

Es tracta de Manuel Salmerón, qui acostarà les possibilitats del món dels drons; David Cruanyes, qui explicarà com desenvolupa el networking treballant amb altres països i, finalment, Oscar Carrió (emprenedor referent en la comarca) que parlarà de les possibilitats de crear una Start Up i de les noves tendències globals. Posteriorment, hi haurà com és costum, un temps per a la relació personal i l'establiment de contactes entre tots els assistents.

Com en totes les cites anteriors, es complirà la norma que des del local on se celebren les trobades es veja el mar, seguint així amb el concepte de el “beachworking” que cerca combinar el treball amb l'aprofitament al màxim dels encants de Xàbia.

El regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubi, ha recordat aquesta aposta que va començar Xàbia el passat semestre, un concepte nou per atraure talent que es basa en l'atracció que exerceix Xàbia en les persones i la pretensió que els qui la visiten es queden a viure, treballant en manera online i creant empreses des de Xàbia. És per açò que també s'estan impulsant tota classe d'activitats, esdeveniments i formació basats en les Noves Tecnologies.

Camprubi s'ha mostrat molt satisfet “del resultat i l'impacte que està tenint l'aposta decidida pel "Beachworking" a Xàbia” i ha anunciat que, de la mà del Adl tecnològic, s'estan gestant novetats i noves activitats que es van a realitzar dins de la línia estratègica d'impulsar les noves tecnologies.