L'Ajuntament de Xàbia renova el conveni de col·laboració amb Creu Roja per valor de 225.000 euros

18 sep 2017 L'ajuda es lliura a compte de la important labor social i sanitària que aquesta entitat desenvolupa en el municipi

Xàbia. Dilluns, 18 de setembre de 2017. Xàbia contribuirà amb 225.000 euros al funcionament i activitats de Creu Roja en el municipi. D'aquesta manera, entre uns altres, es garanteix el transport sanitari urgent i l'atenció de socors. També, tal com s'arreplega en el text del conveni, aquelles accions destinades a “la millora de les condicions de vida i les situacions de vulnerabilitat que puguen afectar a la població”.

En aquest sentit cal recordar que Cruz Roja no solament presta una important ajuda als particulars que ho requereixen a títol individual, sinó que participa activament en diferents campanyes de calat col·lectiu: auxili i prevenció en emergències, assistència en esdeveniments públics com a festes i proves esportives, campanyes benèfiques i de donació de sang, etc.

Creu Roja compta amb 1115 socis censats a Xàbia i més de 100 voluntaris.

En la signatura del document han estat presents l'alcalde, José Chulvi, el president de l'assemblea local de Creu Roja, José Luis Doménech, la directora tècnica local, Maica Aranda, i la regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert.

José Chulvi ha volgut destacar el fet que “para nosaltres aquest és un aspecte prioritari; per açò ho assumim convençuts que el benefici social que es genera és molt major que l'esforç que ens puga costar. Malgrat que no es tracta d'una competència municipal directa invertim en ella perquè sempre hem tingut clar que l'assistència a les persones que de debò ho necessiten és un apartat en el qual no es pot retallar”. L'alcalde de Xàbia també va voler destacar la “bona sintonia i permanent col·laboració amb l'assemblea local de Creu Roja”.