Xàbia ofereix dos tallers per a preparar l'obtenció de la nacionalitat espanyola

04 sep 2017

La Regidoria de Serveis Socials de Xàbia, a través de l'Oficina d’Atenció a les Persones Migrades (Pangea), informa a totes aquelles persones interessades en l'adquisició de nacionalitat espanyola que s'han programat una sèrie de tallers gratuïts per a la preparació a l'examen de Nacionalitat, Coneixements Constitucionals (CCSE) i DELE (Diploma d'Español com a Llengua Estrangera).

Com recorden des del departament que dirigeix l'edil Pepa Gisbert, des de l'any 2015 és necessari fer un examen amb aquesta temàtica per a aconseguir la nacionalitat espanyola. A causa de les consultes, sol·licituds i despesa que estan fent  les persones per a preparar-se, des de l'àrea de suport social municipal s'ha cregut convenient unir esforços i donar un servei d'orientació per a la preparació d'aquests  exàmens.

Els tallers estan previstos a partir del dimarts 12 de setembre de 2017 i fins al 10 d'octubre de 2017 (una sessió per setmana) en la sala de conferències del Centre Social Municipal (situat en el carrer Rafael Echagüe, 3). Hi haurà dues formacions diferents: de 9 a 11 hores es realitzarà el taller de Diploma d'Español com a llengua Estrangera (DELE) i d'11.30 a 13.30 hores en específic de Coneixements Constitucionals i Socioculturals d'Espanya (CCSE).

Els interessats a assistir a aquests cursos poden inscriure's ja en el Centre Social, dirigint-se a l'Oficina d'Atenció de Persones Migrades (Pangea, abans agencia Amics) en la 1º Planta o cridar al telèfon 965790500 i contactar amb Virgilia Gavilà o Paula Ivars.