Xàbia adjudica l'obra de l'avinguda de Lepanto per 72.000 euros

21 ago 2017 La intervenció s'iniciarà en el mes de setembre i augmentarà la borsa d'aparcament en el barri de Duanes

L'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat les obres de reurbanització de l'avinguda de Lepanto, en Duanes, per vora 72.000 euros a la mercantil Pavasal. El preu inicial de licitació era de 109.000 euros.

La reforma començarà a mitjan setembre i el termini d'execució és de dos mesos. En tot cas s'espera que la intervenció puga estar conclosa en aproximadament un mes.

Segons ha explicat el regidor d'Obres, Paco Torres, es va a procedir a eliminar gran part de la mitjana actual de Lepanto, a reasfaltar i a reorganitzar l'aparcament per a guanyar noves places per al barri de Duanes. Aquesta millora s'afegix a la recent habilitació d'un párking gratuït en l'entrada de la urbanització La Corona de més de 5.000 m².

Una vegada acabada l'obra de l'Avinguda de Lepanto s'escometrà la rehabilitació del Pont de Triana cap a final d'any, amb el que es completarà un important paquet de millores per al barri del port de Xàbia i es millorarà la comunicació d'aquest nucli amb el Casc Històric i l'Arenal.

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha volgut destacar que “en els últims anys, el barri mariner de Xàbia ha sigut l'escenari de diversos treballs de millora urbana com la urbanització del carrer Caleta, l'asfaltat de la plaça Adolfo Suárez, el canvi dels antics equips d'il·luminació per fanals de Led, l'obertura del párking en l'entrada de la Corona, la intervenció en el barranc de Sant Antoni o els intensos treballs per part de les regidories de Serveis i Medi ambient per a reparar els danys causats pels diferents episodis de fortes pluges i temporals marítims que hem patit, així com per a mantenir en bones condicions la platja de la Grava de cara a la temporada turística”.