Més de 50 persones entre policies i voluntaris participen aquest diumenge en el dispositiu especial pel pas de la Volta per Xàbia

21 ago 2017 L'Ajuntament demana als conductors que eviten circular de 15 a 17 hores per l'itinerari de la carrera

El departament de Seguretat Ciutadana de Xàbia ha preparat per a aquest diumenge, 27 d'agost, un dispositiu especial per a atendre el pas de la Volta a Espanya pel municipi. Igual que fa dos anys, la carrera ciclista entrarà al terme municipal per la carretera de Gata, discorrerà per Avinguda Palmela, carretera del Pla i per la Travessia Cansalades enfilarà cap al Poble Nou de Benitatxell, on acabarà l'etapa.

L'edil responsable, Pepa Gisbert, ha indicat que està previst que els ciclistes arriben a primera hora de la vesprada, per la qual cosa es demana als conductors que eviten circular entre les 15 i a les 17 hores per la zona de recorregut per a evitar quedar-se retinguts o dificultar el bon desenvolupament de la prova.

Per a garantir l'accés en cas de necessitat i la seguretat dels esportistes, la Policia Local tindrà a 20 agents treballant i el suport d'una trentena de voluntaris tant de Protecció Civil com de clubs esportius, sobretot del Club Ciclistes.

Des de l'Ajuntament de Xàbia es recomana als aficionats que vagen a veure el pas de la Volta i a animar als seus ciclistes favorits que es desplacen a peu.