Xàbia acomiada juliol amb els concerts de Música a l’Estiu

25 jul 2017 Músics de tot el món perfeccionen la seua tècnica en el curs internacional que es desenvolupa aquests dies en el municipi

Durant aquesta setmana, Xàbia acull a desenes d'estudiants de música arribats de diferents països per a participar en el Curs Internacional de Música a l’Estiu, un dels cursos d'estiu més veterans del país que porta ja 32 edicions. Dirigit pel oboista suís Thomas Indermühle, té com a professors al propi Indermühle, a Vices Prats en flauta, José Luis Estellés en clarinet i David Tomás en fagot. Compte també amb Amedeo Salvato i Agnese Eglina com a pianistes acompanyants.

El curs s'estructura en classes de grup i atenció personalitzada als alumnes que poden portar les seues pròpies partitures per a treballar-les. Avui el regidor de Cultura, Quico Moragues, ha visitat dues de les especialitats que s'imparteixen tota la setmana en les instal·lacions del Conservatori Professional de Música.

A més aquest curs està acompanyat pel cicle de concerts gratuïts que cada nit s'ofereixen en la plaça de l'església. Ahir el quintet Spanish Brass va omplir en el concert inaugural, un recital molt divertit en el qual van demostrar la seua versatilitat abordant peces adaptades a quintet de vent i que passaven per estils tan diversos com a jazz, flamenc, òpera, tango, sarsuela o clàssica.

Les actuacions segueixen fins al dijous amb els recitals de professors i alumnes del curs internacional. Totes són a les 22’30 hores a l'aire lliure en la plaça de l'església.