Spanish Brass obrirà amb força el Música a l’Estiu’17 de Xàbia

20 jul 2017 Del 24 al 27 de juliol, la música clàssica i de càmera prenen protagonisme amb un cicle de concerts en la plaça de l'església

L'estiu de Xàbia segueix oferint una potent oferta cultural per a tots aficionats a la música. Després dels festivals de piano en el Riurau i el Àgora de percussió contemporània arriba el certamen més clàssic: Música a l’Estiu, un cicle de concerts vinculat al curs internacional de música de cambra que, baix la direcció del oboista suís Thomas Indermühle, se celebra en la vila fa més de 30 anys.

De portes cap a dins del conservatori els prestigiosos professors es bolquen amb els seus alumnes d'oboè, flauta, clarinet i fagot i a les nits trauen a relluir el seu potencial com a concertistes, la qual cosa permet tenir una setmana amb recitals de primer nivell i accés gratuït.

Des del departament de Cultura, el regidor Quico Moragues explica que en els últims anys el programa de Música a l’Estiu ha incorporat a més altres actuacions. Així, enguany la inauguració serà a càrrec d'un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama internacional de càmera: Spanish Brass.

Amb una trajectòria de més de 25 anys i 21 treballs discogràfics publicats, aquest conjunt arriba a Xàbia la nit del dilluns 24 de juliol amb un repertori eclèctic que abasta des de peces de JS Bach o Verdi, a milongues argentines, un recopilatori de Piaff o els aires flamencs de “De Cai” de Pascual Piqueras.  L'actuació serà, com totes les del cicle, a les 22’30 hores a l'aire lliure en la plaça de l'església.

Ja el dimarts 25 i dimecres 26, arriba el moment dels concerts protagonitzats pels professors Thomas Indermühle, Vicens Prats, José Luis Estellés, David Tomás, Amedeo Salvato i Agnese Eglina. En les dues nits abordaran peces de Bach, Corigliano, Mozart o Lachner, entre uns altres.

El tancament d'aquest cicle és com sempre a càrrec dels alumnes del curs, el dijous 27 de juliol.