Xàbia regula el lloguer de la seua sala de tir per a que altres cossos de seguretat puguen gastar-la per fer pràctiques

18 jul 2017

L'Ajuntament de Xàbia ha aprovat una ordenança amb la finalitat de regular l'ús de la sala de tir existent en les dependències de la Policia Local per membres d'altres cossos de seguretat. Segons explica la regidora de Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert, des de l'obertura d'aquesta galeria, agents de policia d'altres municipis de la comarca l’havien sol·licitada per a poder fer les seues pràctiques obligatòries, ja que són pocs els municipis que disposen d'aquest tipus d'infraestructura.

És per açò que el Consistori ha preparat un reglament  i una tarifa d'ús perquè es puga llogar. Així, la sala podrà ser ocupada per un màxim de 8 tiradors a raó de 31’82 euros l'hora, establint-se un topall de lloguer de set hores consecutives.

El cobrament de tarifa és per a pagar els serveis de personal, consum energètic, manteniment de les instal·lacions o neteja. Entre les normes aprovades estan que les pràctiques estaran dirigides per un agent de la Policia Local de l'Ajuntament sol·licitant, amb coneixement en l'ús i maneig d'armes de foc, encara que en tot moment i durant les pràctiques de tir, romandrà un responsable de la Policia Local de Xàbia, la comesa de la qual serà exclusivament el de garantir un ús correcte i adequat de les instal·lacions, així com de supervisar l'establiment de les mesures de seguretat que corresponguen.