257 xiquets i xiquetes participen en el taller d'estiu que ofereix l'Ajuntament de Xàbia

05 jul 2017 80 dels menors matriculats gaudeixen de beca per a menjador

L'Ajuntament de Xàbia, a través de les regidories de Serveis Socials i Educació, ofereix des d'aquesta setmana el taller d'estiu 2017, una activitat socioeducativa per als xiquets i xiquetes del municipi que vulguen passar les seues vacances de forma constructiva.

El taller va començar el dilluns amb 257 participants dividits en dos grups; uns tenen com a seu de les seues activitats el col·legi Port i els altres el Graüll.

Des del departament de Serveis Socials, que dirigeix Pepa Gisbert, s'han aprovat un total de 112 beques d'ajuda a la matrícula d'aquesta escola d'estiu i a part, 80 dels assistents tenen també una beca de menjador, totes subvencionades per la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Una altra de les ajudes públiques oferides des de l'Ajuntament als inscrits en aquests tallers, que desenvolupa “AUCA projectes educatius”,  està dirigida al fet que el grup de xiquets i xiquetes amb necessitats educatives especials tinguen el suport necessari a través de monitors que els asseguren una atenció de qualitat al llarg dels dos mesos que duren els tallers.

Quant al contingut de les activitats, aquest mes de juliol es treballarà al voltant de la figura de Leonardo da Vinci i la seua repercussió en la seua època com a eix transversal. Agost tindrà un aire més aventurer baix el lema ‘Les aventures de Guille l'explorador’.