La travessia de Xàbia obri el V circuit en aigües obertes de la Marina Alta

04 jul 2017 La competició serà el diumenge 16 de juliol i es pot participar en tres distancies

La regidoria d'esports de l'Ajuntament de Xàbia, en col·laboració amb diferents clubs esportius del municipi, ha organitzat per al pròxim diumenge 16 de juliol la VIII Travessia nadant del municipi, prova que enguany obrirà el V Circuit d'Aigües Obertes de la Marina Alta.

El regidor Vicent Colomer ha animat a tots els aficionats a la natació a que participen en aquesta competició, que té tres modalitats diferents, des de la de major distància (4.500 metres), la que puntua en el circuit comarcal (1.500 metres) i la d'iniciació (400 metres).

Colomer ha avançat que les 150 places que es reserven per als quals competeixen en tot el circuit ja estan copades, però encara poden inscriure's els que vulguen realitzar qualsevol de les carreres de Xàbia de forma independent. Les inscripcions es realitzen en la web www.somesport.com

El regidor ha agraït la col·laboració de clubs com el Nàutic, el de Piragüisme, el Centre Excursionista, el d'Atletisme Llebeig o el de PadelSurf, que al costat de la Policia Local ajudaran en la seguretat dels nadadors que participen en les proves. Aquestes tindran eixida en la Caleta, la de major distància, en el Primer Muntanyar la de mitjana i dins de la badia de la Grava la prova per a aficionats i xiquets.