El teatre de carrer torna aquesta setmana al passeig de l'Arenal de Xàbia

04 jul 2017 En el port també es realitzaran xicotetes actuacions musicals

Des d'aquest dimecres, 5 de juliol, i durant tot el mes de juliol i agost, el circuit de teatre de carrer torna al passeig de l'Arenal. Circ Xàbia és la proposta que, pactada amb la regidoria de Cultura, ofereixen els artistes “de gorra” en els punts més turístics del municipi. Humor  i diversió per a tota la família per al qual no es cobra entrada sinó que és l'espectador qui decideix si recompensa a l'artista per fer-li passar una bona estona.

El punt en el qual s'oferiran les actuacions serà en el passeig David Ferrer, en l'Arenal, enfront del restaurant Tango, de 20’30 a 23 hores. Aquesta primera setmana s'estrena l'artista  Victortor amb el seu espectacle “La senda del malabarista”, del 9 a 16 de juliol serà Juanma amb “Abatut de Paplaya”, del 17 a 23 la Jauría Teatro proposarà “Un món invisible” i del 24 al 30 Manu Sinkeli “Com una cabra”.

Dins d'aquest sistema, també en el passeig de la Grava, en el port, es programen diverses actuacions musicals.

Independentment d'aquesta oferta de carrer, la regidoria de Cultura que dirigeix Quico Moragues, ha programat per a aquest dissabte 8 de juliol a partir de les 20 hores i en el passeig marítim del port l'actuació de Texas Mosaix, un grup que proposa un repertori variat amb temes de jazz, góspel i country .