Xàbia obri la inscripció per a l'II torneig amateur de futbol platja que es disputarà del 13 al 16 de juliol en l'Arenal

04 jul 2017

El regidor d'Esports de Xàbia, Vicent Colomer, ha presentat aquest matí la segona edició del torneig de futbol platja amateur que se celebrarà  del 13 al 16 de juliol en l'Arenal organitzat per l'empresa Csbas.

La competició té la inscripció oberta fins a l'11 de juliol o fins a completar un contingent de 12 equips (de 10 o 12 jugadors), té un preu de 200 euros i es poden formalitzar en el telèfon 639 34 83 61 o en la web www.csbas.es

L'equip guanyador rebrà un premi de 500 euros i també hi haurà premi en metàl·lic per al segon i tercer classificat, a més d'altres premis per al màxim golejador, millor jugador i millor porter, ha explicat el promotor de la competició José A. Bas.

Bas ha afegit que la competició tindrà una primera fase solament a les vesprades, dijous i divendres, mentre que el dissabte i diumenge serà a jornada completa parant les hores centrals de més calor. Els jugadors, a més de servei de fisioteràpia, àrea de descans i begudes, disposaran de dues pistes (de footvoley i tenisplaya) per a calfar o divertir-se, per la qual cosa les hores entre partit i partit els seran molt amenes. La competició, que es realitzarà en la zona més propera al Canal de la Fontana, donarà a l'Arenal un ambient lúdic amb música i espectacle esportiu. Els partits tindran dos temps de 15 minuts.

Per al regidor d'Esports, aquest tipus de tornejos són una fórmula diferent per a gaudir de la platja i també suposen un atractiu per a la resta de banyistes que poden gaudir de veure els partits al costat del mar.