Xàbia reforça la informació en el primer dia de regulació en els accessos a la cala Granadella

03 jul 2017

L'Ajuntament de Xàbia ha iniciat hui la nova regulació del tràfic a motor en els accessos a la cala Granadella. En previsió que els visitants desconegueren que des d'ara i fins al 30 d’agost en les hores centrals del dia només es pot baixar amb autobús i que l'entrada en vehicle particular està limitada a residents i treballadors de la cala, s'ha mobilitzat a personal de l'empresa que presta el servei d'autobús a la platja i del departament de Turisme per a informar in situ de les noves condicions d'accés.

També la Policia Local estarà més present durant els primers dies del sistema.

Aquest matí han estat en la zona les regidores de Serveis, Kika Mata, i Urbanisme, Isabel Bolufer, per a observar com discorria la jornada i detectar possibles situacions que precisen de canvis o ajustos. I és que cal recordar que aquesta experiència pilot naix amb vocació de ser flexible i acoblar-se a la demanda real dels usuaris.

Aparellada a aquesta regulació per a evitar la saturació que pateix la platja durant els últims estius i la degradació del seu valor ambiental, l'Ajuntament posa a la disposició dels banyistes un autobús gratuït per a pujar i baixar a la cala.

La mesura ha sigut acollida amb satisfacció per la majoria dels residents en la zona, que han rebut targetes per a poder circular amb llibertat d'horaris.

 

RECORDEM LA INFORMACIÓ D'INTERÈS

 

-Aparcament gratuït: en una parcel·la municipal entre la carretera de la Guàrdia i el carrer Parpallo

-Autobús gratuït: al costat de l'aparcament. Realitza la ruta circular fins a la cala des de les 10 i les 19 hores.

-Barrera per a restringir l'accés: en la carretera de la granadella, a l'altura dels carrers Verderol i Teuladí

-Horari d'accés lliure. Abans de les 10 hores. Aparcament en la platja en els carrers Pic Tort i el terreny municipal de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil (el llit del barranc ha estat tancat en compliment de l’ordre de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer)