Xàbia reforça la seua policia amb 12 agents per a la campanya de l'estiu

30 jun 2017

L'Ajuntament de Xàbia ha contractat, igual que l'estiu passat, a 12 agents per a reforçar la plantilla policial des de l'1 de juliol al 30 de setembre.

Gràcies a aquesta ampliació de personal, el departament de Seguretat Ciutadana que dirigeix Pepa Gisbert, podrà atendre amb millors garanties el gran augment poblacional que experimenta la població i donar major cobertura a serveis als quals era complicat arribar a l'estiu amb l'actual plantilla, com la vigilància en les zones  de platja. Els agents d'estiu s'encarregaran sobretot d'exercir una labor informativa en les platges, donar suport als socorristes i a la Unitat de Comeses Especials (UCE) així com de regular el tràfic en les zones més saturades.

L'edil de Seguretat, Pepa Gisbert, ha assenyalat que els 12 agents (seleccionats d'una borsa que té en vigor l'Ajuntament) són els mateixos que ja van estar l'any passat, la qual cosa suposa que ja tenen experiència i saben quins són els principals problemes que viu la població a l'estiu.

Per a l'alcalde, José Chulvi, comptar amb aquest reforç és molt important perquè tant el veí com el turista no vegen minvada l'atenció i un servei tan bàsic com el que defensa la seguretat malgrat multiplicar-se la població.

Tant els responsables municipals com l'Inspector Cap, José Antonio Monfort, han donat la benvinguda als policies.