La reordenació de l'Avinguda Lepanto de Xàbia començarà després de l'estiu

29 jun 2017 L'alcalde es reuneix amb la nova presidenta dels comerciants de Duanes per a parlar dels projectes previstos en el barri mariner

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, s'ha reunit hui amb la nova presidenta dels comerciants de Duanes, Cande Ros, per a informar-li de l'estat de diversos projectes que l'Ajuntament té previst realitzar en el barri mariner. En aquesta primera presa de contacte també han estat la regidora del port, Marta Bañuls, i els delegats en Projectes de Ciutat, Paco Torres, Obres i Serveis, Kika Mata i Cultura, Quico Moragues.

Una de les primeres intervencions que s'executaran en Duanes serà la reforma de l'Avinguda Lepanto, la qual cosa suposarà l'eliminació de les jardineres centrals per a donar-li una imatge més diàfana, així com una nova pavimentació i una reordenació global de l'aparcament per a guanyar noves places. L'obra, que ha sigut recentment adjudicada, començarà després de les festes del Loreto per a no interferir en el període de vacances i el festiu.

Altres obres pendent que el Consistori està tramitant és la renovació del pont de desembocadura del riu Gorgos conegut com el de Triana i que segueix superant fases dins d'un complicat expedient en el qual són necessaris permisos tant de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer o Costas. La representant dels empresaris de Duanes ha pogut veure la recreació de com serà el nou pont, així com ser informada de l'estat de projectes en els quals treballa el Consistori més a llarg termini, com un pont en el carrer Gènova, la senda litoral del Muntanyar o la piscina municipal.

Cande Ros ha pogut així mateix traslladar al executiu algunes de les demandes de Duanes, com tenir més presència en la programació cultural de l'Ajuntament, coses que els regidors responsables s'han brindat a atendre.