Urbanisme inicia les xarrades veïnals sobre el nou PGOU de Xàbia

29 jun 2017

L'Ajuntament de Xàbia va realitzar ahir la primera de les xarrades explicatives sobre el Pla General d'Ordenació Urbana, que ara té la seua versió preliminar en fase d'exposició al públic.

La regidora d'Urbanisme, Isabel Bolufer, acompanyada de l'arquitecte municipal i d'un responsable de l'equip redactor que està assessorant al Consistori en tot el procés, van explicar les línies generals d'aquest document i els canvis que preveu, així com van atendre les preguntes i suggeriments dels al voltant de 80 veïns assistents.

Dins d'aquest Pla Pla de Participació Pública hi ha programades altres dues xarrades veïnals: La pròxima serà el 5 de juliol en el Centre Social de Duanes  i el 12 de juliol en el col·legi de l'Arenal.

Així mateix, des d'Urbanisme recorden que fins al 8 de setembre es pot consultar tota la documentació i plànols en els canals oficials de l'Ajuntament: físicament estan en la Casa de Cultura i l'oficina tècnica i per a la seua consulta virtual s'ha habilitat una secció específica en la pàgina web www.ajxabia.org .

Les al·legacions o suggeriments es poden presentar presencialment en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà per via registre electrònic http://xabia.sedelectronica.es_