Xàbia renova els convenis de col·laboració amb els dos instituts de secundària, el col·legi Graüll i el Club d'Atletisme Llebeig

29 jun 2017

L'Ajuntament de Xàbia ha renovat els convenis de col·laboració amb els quals recolza econòmicament les activitats de clubs, entitats i associacions. En concret avui s'han signat els corresponents als dos instituts de secundària, que perceben 14.600 euros (IES Antoni Llidó) i 11.700 (IES número 1) com a col·laboració a les seues activitats extraordinàries. També el Ampa del col·legi Graüll rebrà 1.415 euros com a subvenció municipal a activitats com el festival de finalització de curs o viatges escolars.

L'alcalde, José Chulvi, ha signat les ajudes en presència de la regidora d'Educació, Montse Villaverde, i dels representants d'aquests tres organismes.

En matèria esportiva, l'Ajuntament de Xàbia ha concedit una ajuda de 18.700 euros al Club d'Atletisme Llebeig, que s'encarrega de l'organització de proves populars com el cros Baix Montgó, la Volta a Peu o el cross escolar. En la signatura d'aquest conveni ha estat al costat d'alcalde l'edil d'Esports, Vicent Colomer, i el president del club, Jaime Escortell.